Friday 13 April 2018

JYSK myymälän ennakkoavajaisissa

 JYSK Lanternan myymälän kutsuvierasennakkoavajaisissa

JYSK on uudistanut liikkeitään ja minut oli kutsuttu tutustumaan heidän Lanternan myymälään ennen varsinaista avajaispäivää. Odotin jo innolla miten tämä ennakkoon mainostettu myymälöisen uudistaminen oli käytännössä toteutettu. 





Meille tarjottiin heti tullessamme lasit kuohuvaa ja kaikenlsisia hyviä herkkuja. Tapasin myymälässä ystäviäni ja muita bloggaajia. Heidä seurassaan oli mukava kierrellä ympäri uudistettua myymälää. 













Samoin se, että myymälä oli suljettu muilta asiakkailta kolmeksi tunniksi ja myymälässä oli nyt rauhallista kierrellä oli todella plussaa ja teki ostoskierroksesta todella rentouttavaa. 

Koko myymälän sisustus oli uusittu ja selkeytetty entisestään. Itse pidin eniten puutarhaosastosa. Siellä oli kivoja malleja miten sisustaa puutarha tai parveke kevään 2018 mukaisesti.  







Myyjät olivat avuliaita opastamaan tarvittaessa ja myymälästä löytyi paljon hyviä tarjouksia. Saimme vielä lisäalennuksen, mikä teki ostoksistamme todella edullisia. Ostin sisustustarvikkeita ja kolme upeaa tyynyä
.  




Oli todella mukava tilaisuus tämä ennakkoavajaiset ja varsinkin kun sai viettää sen ystävien seurassa. Tämä piristi mukavasti päivää. 




SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template by pipdig