Tuesday 29 October 2019

Suomalaisia MIELENKIINTOISIA uutuus luonnontuotteita


Janne Rousun Suomalaisia uutuustuotteita sekä vanhoja hyväksi osoittautuneita tuotteita testaamassa

Kierrellessäni kahtena päivänä I Love Me messuilla, tutustuin moniin uusiin tuotteisiin sekä kiinnostuin monista mielenkiintoisista ihonhoidon tuotteista sekä ihonhoidoista. 

Olen erityisesti kiinnostunut juuri kotimaisista, luonnonmukaisista, puhtaista ilman lisäaineita sisältävistä tuotteista. 

Löysin pienen Tmi Janne Rousun pisteen, jossa itse Janne oli kertomassa tuotteistaan. Paikalla oli myös Inge Engström, joka osasi kertoa voiteiden ainesosista tarkemmin. Hän on erikoistunut näihin voiteiden koostumuksiin ja häneltä voi kysyä jos jokin voiteissa käytetty aine askarruttaa. 



Minulla on siis suuri ilo esitellä teille lukijoilleni Oululainen pienyrittäjä ja käsityöläinen Janne Rousu. Janne perusti yrityksensä vuonna 2000 ja on siten ollut toiminnassa lähes 20-vuotta. 

Hänen vanhimmat tuotteensa ovat Optikon Oma sekä Suutarin Oma. 


Janne Rousu ja Inge Engström messuilla kertomassa tuotteista. 

Hänen innovatiivinen tuote on Optikon Oma. Tähän tuotteeseen Janne sai idean reilu kymmenen vuotta sitten, kun hän huomasi, että markkinoilla on hyvin vaikea löytää turvallisia ja luonnollisia puhdistusaineita. Silloin markkinoilla olevat tuotteet sisälsivät suuria määriä kemikaaleja, säilöntäaineita ja jopa terveydelle haitallisia myrkkyjä. Silloin Janne päätti yhdessä kemistinsä kanssa kehittää tämän suosituksi tulleen huipputuotteen. 




Optikon Omaa voi käyttää huoletta silmälasien, näyttöjen, liesien, rosterien, kiikareiden, kännyköiden, tuulilasien, tablettien ym. puhdistamiseen. Se on valmistettu yhteistyössä Serla Oy:n kanssa. 


Kokeilin tuotetta 46” tv-ruudun puhdistukseen ja hyvin se näytti toimivan. Ruudun pinta tuli puhtaaksi. Kännykkäni suojalasi tuli loistavan puhtaaksi sekä läppärin näyttöruutuni. Suosittelen tätä tuotetta. 

Suutarin Oma on Jannen vanhin tuote. Se on tehty käsin luonnollinen mehiläisvahapohjainen suojaava hoitoöljy kaikille nahkatyypeille sekä puulle ja valuraudalle. 


Kokeilin tuotetta kenkiini ja hyvin se näyttää niitä suojaavan. Samoin kokeilin sitä keittiön puiselle tasolle. Se antoi kauniin pinnan pöydälle. Nahan hoitaminen pidentää nahan käyttöikää. Puisen tason se suojasi hyvin kosteudelta. 


Janne Rousu esittelemässä tuotettaan Suutarin Oma  messuilla Messukeskuksessa. 

Suutarin Oma on entisaikojen suutarimestarin reseptin mukaan  käsityönä valmistettu korkealaatuinen Oululainen nahanhoitoaine. Se ei sisällä lainkaan lisäaineita tai kemikaaleja. Se notkeuttaa ja kosteuttaa nahan kuituja ehkäisten siten sen halkeamista. 




TERVAPORVARI

Tämän kesän Jannen uutuus tuotteet ovat hänen Tervaporvarin voiteensa. 
Sarjaan kuuluvat seuraavat voiteet: 

- tervavoide
- jalkavoide
- lämpövoide
- ihovoide
- pakurivoide 
- parempivoide



Jannen oli tarkoitus antaa minulle testattavaksi myös tuo parempivoide, mutta messuvilskeessä hän pakkasikin minulle vahingossa kaksi pakurivoidetta tuon toisen parempivoiteen sijasta. 

Tervaporvarin ihovoide:

- hoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa 
- suojaa ympäristön haittoja vastaan ja palauttaa ihon luonnollisen kosteuden
- auttaa ihoa uusiutumaan
- torjuu tulehduksia ja vähentää kuolleita ihosoluja
- kosteuttaa tehokkaasti
- imeytyy nopeasti
- sopii herkälle iholle 
- tuoksuton 

Kokeilin ihovoidetta kasvoihini. Pidin siitä, että se oli tuoksuton. Se suojasi ihoani, mutta minun ihooni se ei imeytynyt nopeasti. Siten se sopii minulle paremmin yövoiteeksi päivävoiteen sijasta. Ihoni jäi aavistuksen verran rasvaisen tuntuiseksi käytön jälkeen. Tuotteessa on käytetty korkealaatuisia raaka-aineita. 

Tervaporvarin jalkavoide

- estää bakteerien kasvua ja suojaa tulehduksilta
- hoitaa hiertymiä, kovettumia ja syyliä
- virkistää väsyneitä jalkoja
- pehmentää jalkojen ihoa
- imeytyy nopeasti
- kosteuttaa tehokkaasti


Kokeilin jalkavoidetta ja se sai kovettumat kantapäistäni pehmeäksi. Uskon, että pidemmällä käytöllä saan jalkani kuntoon. Jalkahoidolla viimeistelen tuloksen. 

Tervaporvarin lämpövoide

- vilkastuttaa verenkiertoa
- vähentää lihasjännitystä
- lievittää kipua
- lämmittää ja rentouttaa
- imeytyy nopeasti 

Kokeilin lämpövoidetta kipeytyneille hartioilleni ja se lievitti kipua, lämmitti ja rentoutti mukavasti niitä. Voide imeytyi nopeasti ihooni markkinoinnin mukaisesti. Suosittelen tätä voidetta. 

Tervaporvarin pakurivoide

- Atooppisen ihon ja psoriaksen hoitoon
- imeytyy nopeasti ihoon
- kosteuttaa tehokkaasti 
- suonikohjujen hoitoon
- haavoihin ja naarmuihin
- ihon kutinaan
- nivelvaivoihin

Tervaporvarin tervavoide

- puhdistaa ja desinfioi
- parantaa haavoja ja tulehduksia
- silottaa ja pehmentää ihoa
-hoitaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa
- palauttaa ihon luonnollisen kosteuden
- auttaa ihoa uusiutumaan 
-kosteuttaa tehokkaasti
- imeytyy nopeasti 
- erityisesti sopii herkälle iholle 

Itselläni oli hieman ennakkoluuloja tervaperäisiin tuotteisiin, mutta tämä  tervavoide oli hyvin kosteuttavaa. Laitoin sitä muutamaan naarmuun ja ne paranivat nopeasti. 




Hyväntekeväisyys

Janne Rousu tukee myös nuoria urheilijoita. Urheilu on lähellä hänen sydäntään ja siksi hän haluaa tukea heitä. Kun ostat Optikon Oma puhdistusnestettä, menee siitä 20 % junioreiden U.S.A. kisamatkan heinäkuu 2020 tukemiseen.   







Osta siis Optikon Oma puhdistusainetta niin olet mukana tukemassa myös itse nuoria urheilijoitamme. 







SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template by pipdig