Sunday 28 January 2018

Fashion centre muotinäytös ja Esa Nummela live




Eilen pääsin bloggaajaystäväni Sadun http://neitisaippuakupla.blogspot.com/?m=1
  avecina Fashion centerin muotinäytökseen ja tutustumaan ensi syksyn tulevaan muotiin. 

Tämä oli jo kolmas kerta täällä ja useat liikkeiden omistajat muistivat minut aikaisemmista tapaamisistamne. Minusta oli hienoa kuinka mukava tunnelma oli paikalla. Myös minua haluttiin halata kuten vanhaa hyvää tuttua. Se tuntui mukavalta saada niin lämmin vastaanotto. 

Sisääntulokäytävä oli  täytetty kutsuvasti Freixenet minipulloilla pilleineen. Myös houkuttelevannäköinen  alkoholiton vaihtoehto oli tarjolla. 



Kun saavuimme oli esiintymislavalla jo Esa Nummela trio esiintymässä. Löysimme vapaat paikat sivulta läheltä esiintymislavaa. Nautimme Esan trion esityksestä. 




Esityksen jälkeen oli illan päänumerona muotinäytös ja näimme tulevan syksyn Fashion centren tukkumyyjien tulevista mallistoista. 












Muotiesityksen jälkeen meitä kehoitettiin istumaan paikoillaan, koska juontaja kertoi että cat walkin eri osiin kannettiin pöydät, jonne oli katettu erilaisia kasvisruokia. 

Jälkiruokana oli suklaamoussea. Ruokailua ennen tapasimme Sadun kanssa hänen yhteistyökumppaninsa. Hän oli hyvin kiinnostunut siitä kun kerroin tästä uudesta blogistani. Terveiset hänelle, miekenkiinnola kuuntelin hänen sisäänostamista Laura Vita kenkämallistoista ja olin utelias ne näkemään. Hän kutsui meidät molemmat myymäläänsä turustumaan näihin upeisiin uusiin kenkämallistoihin.  



Kävimme niihin tutustumassa ja minuun ne tekivät suuren vaikutuksen. Upea mallisto ja todella hienoja värikkäitä hienosti suunniteltuja kenkiä. Vastaavan tyylisiä olin nähnyt Bangkokissa hienoisa liikkeissä ostoskeskuksissa. 











Kävimme myös muissa liikkeissä ja Satu kävi tapaamassa yhteistyökumppaneitaan sekä loi kontakteja uusiin mahdollisiin yhteistyökumppaneihin. Myös täällä oli todella upeita kenkiä nähtävillä. 






Satu tapasi muotinäytöksen malleille hiukset sai sovittua ajan kampaukselle omiin syntymäpäiväjuhliinsa. 

Toimin Sadun muotikuvaajana kun hän pyynnöstäni kokeili mielestäni juuri hänelle sopivaa BELIEVE by Tuula Rosssin takkia ja aivan todella upeaa toista takkia. Kevyet näyttävät syystakit ja ne näyttivät mielestäni todella upeilta Sadun yllä. 









Molemmilla oli ollut pitkä päivä ja minulla oli tiedossa myös seuraavana päivänä sunnuntaina pitkä päivä. Olin lupautunut presidentin vaalipäivänä vaaliavustajaksi Töölön vaalialueeseen. Mielenkiintoinen päivä olisi siis tiedossa. Upeaa seurata ja olla mukana ääntenlaskennassa. Viime vuonna olin ollut vaaliavustajana jo kunnallisvaaleissa, joten se oli jo tuttua. Vaaliavustajana olosta oma blogi joten ei siitä tässä sen enmpää. 







SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template by pipdig