Saturday 10 February 2018

Ravintola Memphisin 9-vuotisjuhla

Ravintola Memphis kutsuvierastilsisuudessa

Punainen matto odotti hienosti ravintolan ulkona ja ystävällinen ovimies toivotti meidät tervetulleeksi tilaisuuteen. 

 Sain kutsun viime torstaina ravintola Memphisissä pidettäviin ravintolan 9-vuotisjuhliin.  Minusta oli mukava kutsua Satu tällä kertaa mukaan näihin juhliin, sillä olen niin monta kertaa ollut hänen kutsumana eri tilaisuuksissa. 

Tilaisuus alkoi klo 19:00 ja olimne säilloin paikalla. Olimme yllättyneitä, kuinka ravintolassa olikin jo talo lähes täynnä kutsuvieraita. 
Hienosti tehdyt Mojitot

Alkudrinkkinä oli kukkasin koristeltu juoma. Sisältö jäi kysymättä, joten se jäi salaisuudeksi. 😜


Näyttää todellakin olevan trendinä nyt tarjota erilaisia kasvisruokia. Myös täällä saimme nauttia erilaisista kasvisruoista. Jälkiruokakin oli hyvin samantyyppinen kuin se jälkiruoka mitä valmistimme kokkikoulussa viime viikonloppuna. 

Meidän molempien makuun olivat nämä pienet hampurilaiset ja täytyy myöntää että söin niitä illan aikana jopa 3 kappaletta. 

Paikalla oli paljon julkkiksia niin näyttelijöitä, tv chat juontajia, missejä kuin tosi tv:stä tuttuja kasvoja. 

Tapasin suosikkini drag queen, meikkitaiteilija ja laulajien meikkaajana sekä tv:stä sekä lehdistä tutun Jere Sihvosen. Hän oli tosi mukava ja vaihdoimme kuulumisia. Olen nähnyt monet hänen esityksensä. Jere on hauskuuttanut minua esiintyessään tulemalla luokseni mm. ” Miks ei ”
kappaleen aikana ja muutenkin olen hänet tavannut esitysten jälkeen. On hän niin taitava monilahjakkuus ja jalat maanpinnalla oleva mukava, söpö Kajaanilaispoju.  Harvoin julkkikset ovat säilyttäneet itsensä näin maanläheisinä.
 

Lopuksi ennen lähtöä otimme yhteiskuvat Sadun kanssa Memphisin oman valokuvaajan toimesta. 

Ilta oli mukava ja siellä oli mukava piipahtaa katsomassa menoa. 



SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template by pipdig