Wednesday 28 November 2018

Luxus SEACRET kasvonaamio 24 karaatin kultahileellä

Kuolleen meren mudan SEACRET luxus kasvonaamio 24 karaatin kultahileellä. 
Kaupallinen yhteistyö Seacretin kanssa

Kohta on taas aika 2019 vierailla ”Iloveme” messuilla ja siksi ajattelin muistella tätä tuotetta mihin pääsin siellä tutustumaan. 



Ollessani iloveme messuilla viime kerralla minua pyydettiin tutustumaan tähän Kuolleen meren mudasta valmistettuun luxus mutanaamioon. 

Erikoiseksi sen tekee että tämä on todellinen luxustuote. 50 ml purkki, magneettikasvonpuhdistin ja kertakäyttöiset puhdistimen päälle asennettavat muovisuojat sisältyvät pakkaukseen. Tässä mutanaamiossa on siis aitoja 24 karaatin kultahipuja. Se tekee tästä tuotteesta tosi arvokkaan ja hintavan. Pakkauksella on hintaa huimat 999 € 





Pakkaus on hieno ja tehty näyttämään luxustuotteelta. Heräsi vaan kysymys kenelle nämä täällä Suomessa on suunnattu. Suomesta ei löydy kovin suurta ostajajoukkoa, mutta onhan näitä rikkaita turisteja mm. Kiinasta ja Venäjältä täällä viettämässä aikaa. 

Ystäväni Suomalainen parfymööri Max Perttula on suunnitellut luxus parfyymejä ja ne hän on suunnannut Venäjän markkinoille. Tämä tuote kuuluu samaan kategoriaan. 




Olen kokeillut tätä tuotetta useimpia  kertoja ja voin sanoa, että iho todellakin tuntuu pehmeältä käytön jälkeen. 





Idea tässä on se että kun normaalisti käyttää tavallista kasvonaamiota tai mutanaamiota niin siinä kun aine on kuivunut kasvoihin, se joko revitään kasvoita pois tai pyyhitään pois. Lopulta kuitenkin kasvot pestään ja kaikki ihoa ravitsevat ja suojaavat aineet lähtevät pesun myös pois kasvoilta. 

SEACRET tuotetta käytettäessä ei tätä ongelmaa ole vaan kasvonaamion laittamisen jälkeen kasvoja ei tarvitse pestä. Kun mutanaamio on kuivanut kasvoille, niin se otetaan pois tälläisellä magneettikasvonpuhdistimella. 





Naamio lähtee kasvoista irti todella helposti ja kätevästi. Mutanaamio tarttuu puhdistimeen, mutta kasvoille jää kaikki ne ravinteet ja ihoa auttavat aineet tämä 24 karaatin kulta mukaanlukien. Iho näyttää kasvoissa kultakimalteiselta käytön jälkeen ja erittäin pehmeältä. 





Jos sinulla sattuu olemaan varaa käyttää tälläisiä hintavia tuotteita, niin suosittelen sitä sinulle. Onhan se mukava tunne kun kasvoissa on 24 karaatin kultaa ja kasvoa hoitavia entsyymejä ja muita kasvoille hyödyllisiä aineita. Sille ei tietääkseni ole tieteellistä näyttöä että kulta toisi jotain lisäarvoa itse naamioon muuta kuin kullan antama ylellisyys. 

Parasta tuotteessa oli sen helppokäyttöisyys. Verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin, tämän savinaamion puhdistus käy todella kätevästi. Siitä lisäsuositus. 



Savinaamiota suositellaan käyttämään kerran viikossa tai vielä harvemmin. Tällöin myyjä ilmoittaa, että purkki saattaisi riittää yli 7 kk aina jopa vuoteen saakka. 

Oli mukava päästä kokeilemaan tälläistä tuotetta, joka nyt ei ihan tavallisen suomalaisen kukkarolle ihan sovi. 




Kaikenkaikkiaan tuote on kuitenkin hyvä siinä missä muutkin saman hintaluokan luksustuotteet. Voin suositella kokeilemaan sitä jos jossain on esittely tuotteesta ja mahdollisuus sitä kokeilla. 









SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template by pipdig